Over mij & contact

 

Ik ben woonachtig in het Brabantse Sint-Oedenrode, maar geboren in het Groningse Delfzijl. Na diverse teken- en schilderopleidingen, o.a. Mik te Schijndel en de Muzerije in `s-Hertogenbosch, heb ik de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk (B) gevolgd.

Het meeste werk van mijn werk laat zich het best omschrijven als poëtisch-realistisch, in een vaak verstilde sfeer, maar met krachtige kleuren en duidelijke contrasten.

Een van mijn belangrijkste inspiratiebronnen is de natuur, in al haar facetten. Schilderen is voor mij een manier om dingen die mij aanspreken, vast te houden. Zoals in een van de werken een Bereklauw, die als een koning met zijn kracht en gratie in het veld staat te pronken. Of een eenvoudige paardenbloem, zo vormgegeven dat het ineens een majestueuze bloem wordt.

Ook de passie van dans, zeker de wervelingen van Flamencodansers, vormden voor mij een dankbare inspiratiebron, wat geresulteerd heeft in een serie werken waar rood de boventoon voert.

Hebt u een vraag of wilt u een reactie geven; ik vind het leuk om van u te horen. U kunt dit doen middels onderstaand formulier.